fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Poznat pobednik glasanja za nastup na Arsenal 09!

Poznat pobednik glasanja za nastup na Arsenal 09!

arsenal fest balkanrock glasanje bednovi ulaznice karte

Posle 6 dana glasanja konačno imamo favorita publike koji će uz vašu pomoć nastupiti na ovogodišnjem Arsenal Festu.

Priliku da se bore putem glasanja, odlukom Balkanrock žirija, imalo je 6 bendova: Paper Animals, Twisted Tales, There, NAVY ne obećava, Palindrom i Crni dani CERN-a. Glasanjem smo dobili sledeće rezultate:

  1. Crni dani CERN-a – 1145
  2. There – 735
  3. Paper Animals – 492
  4. NAVY ne obećava – 383
  5. Twisted Tales – 216
  6. Palindrom – 126

Nažalost, bend Crni dani CERN-a koji se našao na prvom mestu neće biti u mogućnosti da svira na festivalu usled, kako oni kažu, tehničke i personalne nemogućnosti da u toku održavanja festivala bend nastupi. Stoga, priliku da se prikaže publici na Arsenal Festu 09 imaće drugoplasirani bend – There iz Niša

Da podsetimo, žiri je pre 6 dana odlučio da će tri benda dobiti priliku da bez glasanja publike nastupe na ovogodišnjem festivalu, a to su Mud Factory, Fluid Underground i Bohemija, a njima se odlukom publike sada pridružuje i There.

Arsenal 09 ove godine dovodi u Kragujevac svetska, a i naša imena kakva su Little Steven and The Disciples of Soul, Kurt Vile and the Violators, Testament, Red Fang, Partibrejkers, Dr Nele Karajlić, Goblini, Hladno pivo, Mile Kekin, Vojko V,  Artan Lili i mnogi drugi.

Komplet ulaznica za sva četiri dana Arsenala 09 košta 2.300 dinara, dok je 1.000 za pojedinačan dan, preko Ticket Visiona, odnosno www.tickets.rs.

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe