-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Povratak Tibie uz novi singl i spot (video)

Povratak Tibie uz novi singl i spot (video)

tibia

Beogradski sastav Tibia ovih dana objavio je novi singl kao i spot za pesmu “Future Left Forsaken” koji možete pogledati na našem portalu.

Video koncept spota, kao i samo snimanje nastalo je u saradnji sa Nemanjom Đorđevićem, dok je za montažu bila zadužena Mina Petrović (Drumwitch video). Sam singl je snimljen u studiju Paradox u Smederevu, a produkciju i mix je radio Srđan Branković

Tibia je bend koji je nastao davne 1999. godine. Iza njih je 16 godina iskustva, 3 albuma, jedno EP izdanje i dva singla. “Ono na šta smo posebno ponosni jeste novi spot za pesmu “Future Left Forsaken”, jer smo u saradnji sa fantastičnim dvojcem Minom Petrović i Nemanjom Đorđevićem u potpunosti preneli tu intimnu atmosferu kojom smatramo da naša muzika i scenski nastup odiše. Naredni korak je nastup na Festivalu srpskog podzemlja, 13. februara u Domu omladine, sa brojnim prijateljima i sjajnim mladim umetnicima, a svim narednim planovima ćemo vas uskoro sigurno obavestiti”, javlja frontmen benda Miloš Ćurčija.