-

NaslovnaVestiVesti iz regiona"Potopiće Se Obale" kažu Fluid Underground

“Potopiće Se Obale” kažu Fluid Underground

Fluid Underground Danga Canabin Crna kuća 13 CK13 Novi SadFluid Underground predstavlja video spot za novu pesmu “Potopiće Se Obale”.

Pesma je kao i prethodni singlovi (“Ja Vidim Sve”, “Nemam Vremena”) snimljena u studiju Košnica u Kruševcu i za audio produkciju je bio zadužen Zoran Vasić.
Video je snimljen na Jastrepcu, jednu od najšumovitijih planina na Balkanu i sa sobom nosi dvostruku poruku a vrlo je moguće da će gledaoci pronaći u njemu još po koju.
Režiju spota potpisuje Miloš Petrenj, dok su za realizaciju zaslužni Aleksandar Nešić – kamera, Dejan Jovanovic – Dron i Ivan Matejić montaža i kolor korekcija.
Uprkos samom nazivu “Potopiće se Obale” je zapravo jedna optimistična pesma koja govori o tome kako je u nama decenijama, možda čak i vekovima unazad usađivan kod strahovanja i bojazni, često kada i nije bilo realnih pretnji i opasnosti. Te kao svesna bića, kojima je u biti da naginjemo ka boljem životu i komfornijom budućnošću, moramo se odupreti tiraninu koji nam govori da je nekada bilo bolje ali da pred nama dolaze još gora vremena.

Najnovije vesti

Izdvajamo