-

NaslovnaVestiVesti iz regiona"Postoji znam" novi singl grupe Sink

“Postoji znam” novi singl grupe Sink

SinkBeogradska grupa Sink objavila je novi singl, drugi po redu, sa predstojećeg albuma „Koren“. Naslov nove numere je „Postoji znam“ a produkciju i ovog puta potpisuje Nebojša Radovanović, gitarista grupe.

Posle singla „Tri ne“, Sink se odlučio na objavljivanje pesme za koju iz benda kažu da je možda najprikladnija vremenu i trenutku u kome se nalazimo.

„Postoji znam je na kraju krajeva pesma u kojoj se oseća neko neobično nadanje i ako je možda jedina pesma sa predstojećeg albuma koja ima blago političku konotaciju i nepresušno čuđenje. Koren će biti jedan duboko ličan i direktan album, suštinski dosta otvoreniji od prethodnog izdanja, ali i muzički konkretniji i zreliji, oko čega se svi u bendu nekako slažemo. Nestrpljivi smo da podelimo i ostale pesme sa publikom, sigurni smo da će svako imati svog favorita sa ovog albuma“ – poručuju iz benda.

Podsetimo, grupa Sink je do sada objavila dva albuma i to „Sve što nisam ja“ 2014. godine i „Pred stubom srama…“ 2017. godine. „Koren“ će biti treći studijski album benda.

Najnovije vesti

Izdvajamo