Poslušajte treći studijski album benda Koala Voice

Koala Voice INmusic festival Zagreb
Koala Voice su za kraj 2018. bez posebne najave u svijet pustili treći studijski album “Woo Horsie“.

Slovenski Koala Voice su bend iz malog grada Kisovca koji sa svojom mješavinom indie-punk, pop i disco zvuka već više od četri godine osvaja publiku od Liverpoola, Moskve, preko Zagreba, pa sve do Skopja, Varšave i Tallina. Nakon hvaljenog plesnog i melodičnog prvijenca “Kangaroo’s a Neighbour”, 2017. izašao je studijski uradak “Wolkenfabrik” koji još jednom vraća u fokus zarazni ritam i moćni vokal benda, a producirao ga je Danton Supple, poznat po suradnji s imenima poput Coldplay, Ian Brown ili Morrissey. U 2018. izdali su Unplugged album u saradnji sa emisijom Izštekani na radiju VAL202, a godinu su završili sa trećim albumom “Woo Horsie”.

Kako su sami rekli “nonšalantno su ga izvukli iz zadnjeg džepa nošenih traperica”. “Woo Horsie” je “unikatan projekt, gerila, uz bitnu napomenu da se život ne shvaća toliko ozbiljno. Projekt s punk stavom i pop prizvukom.”

Na albumu koji je producirao Jure Vlahovič i traje malo više od pola sata, nalazi se 11 pjesama.

Koale čeka zanimljiva godina. U siječnju imaju koncerte u Njemačkoj, na ljeto će proći Balkan, a na jesen veliku europsku turneju. Premijera albuma uživo je 14. veljače u Orto Baru u Ljubljani. Prvi datumi za Balkan dolaze uskoro.