-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Poslušajte novi album Goblina (audio)

Poslušajte novi album Goblina (audio)

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

golubPovratnički album šabačkih Goblina imena “Roba s greškom” sada se može besplatno preslušati na internetu.

CD album “Roba s greškom”, u izdanju promoterske kuće Long Play, može se dobiti za samo 1.200 dinara uz kupljenu ulaznicu za koncert 8. marta u Hali sportova. Odvojeno, ulaznica košta 1.000 dinara, a CD 500 dinara. Ulaznice se kupuju preko mreže Eventim, a diskovi i ulaznice (zajedno i odvojeno) u Beogradu u “Jugotonu” (Nušićeva 27) i u Novom Sadu u “Mungosu” (Zmaj Jovina 2), kao i svim bolje snabdevenim CD prodavnicama u Srbiji.

“Roba s greškom” nema mnogo dodirnih tačaka sa “Re-kontrom” (1999), poslednjim albumom koji su Goblini snimili pre prestanka rada 2001. godine, smatra basista Vlada Kokotović, koji novi CD muzički više povezuje sa počecima šabačkog benda i danas već kultnim “Istinitim pričama” (1994).

“Na ‘Robi s greškom’ ima puno rokenrola, pank-roka i zato mi liči na prvi album. Doživljavam ga kao neki novi početak, možda mi zato najviše vuče na ‘Istinite priče’, ocenjuje Kokotović, dok Golubović govoreći o stihovima, ipak, “Robu s greškom” smešta između “Re-Contra” i albuma “U magnovenju” (1995).