-

„Posle 4“- novi spot grupe Dram

Oli Pop Olivera Popovic Drum Beograd KC Grad Fotografije Slike Galerija 2022Mladi harizmatični i autentični članovi prestoničkog benda Dram predstavili su video spot za pesmu „Posle 4“ sa njihovog drugog studijskog albuma („Previše svega“, PGP RTS2022.).

Nakon TV premijere na RTS1, spot je od danas na Jutjub kanalu PGP RTS-a.

„U situaciji kada se duboko zagazi u noćnom provodu, gradu ili bilo gde, pa tražiš samo nove i nove vidove zabave i na taj način završiš budan i iscrpljen oko 4 ujutro- najbolje je da samo odeš kući, jer ništa dobro se neće desiti pred zoru u takvom stanju svesti. O tome govori naša pesma „Posle 4“, treba znati stati, znati kada je kraj. Pozivanje dečka ili devojke, koji će ti uvek i sigurno odgovoriti na poziv/ otvoriti vrata a u nameri da se zabaviš- ne retko ostavlja neke trajne, loše posledice… Poručujemo da je možda bolje to sve prekinuti, ne dopustiti ni toj osobi da zajedno sa tobom srlja dalje, u loše odluke. Uostalom, na ulici posle 4 ujutru ni susret sa osobama koje možete zateći u to doba (a ne idu na posao, u jutarnju smenu)- uglavom nisu najsigurnije ni bezopasne okolnosti… To smo pokazali i u video spotu, koji je uradila sjajna mlada ekipa na čelu sa Kostom Gligorijevićem (režija i montaža), Arsenijem Slavićem (direktor fotografije, kolor i montaža), Lolom Aralicom i Anom Rusmir, kao producentkinjama. Zahvaljujemo našoj, sad već možemo reći redovnoj podršci- kraft pivari „Tchardak“iz Valjeva. I naša matična kuća, PGP RTS, odnosno Radio-televizija Srbije nas je takođe podržala i značajno pomogla u realizaciji ovog spota… “

Članovi benda „Dram“ – Stefan Aćimović, Marko Arizanović, Petar Blagojević i Nikola Grozdanić nedavno su nastupili na velikom koncertu benda „Buč Kesidi“ u SPENS-u, a svoju samostalnu koncertnu turneju nastavljaju predstojećim nastupom u Sarajevu (u subotu 27. maja) i potom na zagrebačkom Bir festu 4. juna.

Četvoročlani sastav je, odmah po pojavljivanju, zainteresovao publiku Srbije i regiona, prvenstveno energičnim scenskim nastupima i vrhunskom svirkom, zatim specifičnom mešavinom muzičkih pravaca kojima se poigravaju i pažnjom koju posvećuju tekstovima.

Najnovije vesti

Izdvajamo