-

NaslovnaVestiVesti iz regionaPolaridi su objavili drugu fotografiju "Kratki pogledi"

Polaridi su objavili drugu fotografiju “Kratki pogledi”

Nakon prve objavljene proljetne fotografije “Hej bejbe”, Polaridi škljocaju dalje i za kraj ljeta nam donose svoju drugu fotografiju “Kratki pogledi”.

Novi singl nam donosi sanjivu pop baladu nježnih akorda i intimnog teksta koja se svojim vokabularom izdvaja od mainstream pop uradaka na kojem smo navikli. U „Kratkim pogledima“, unatoč vremenu u kojem se trenutno nalazimo, slušatelj osjeća optimizam i razigranost kroz cijelu pjesmu da bi katarzičnim završetkom Polaridi naslutili da je kraj ustvari samo početak. Tekst i glazbu potpisuje Višeslav Sošić, koji je ujedno i vokal i gitarist, dok je Sven Pavlović pjesmu producirao i odsvirao bubnjeve, perkusije i synthesizere. Sve je snimano u tonskom studiju Sunday Studios u svibnju 2020., a mix i mastering potpisuje Jelenko Hodak, Studio Green Hill.

Na ideju za Polaride Višeslav je došao dok je svirao u bendu Cloud 68, Sven im je producirao album prvijenac, tu su se dečki upoznali i počelo je njihovo zajedničko glazbeno putovanje koje je iznjedrilo dva singla, do kraja godine možemo očekivati prvi EP, a uskoro izlazi i video za prvi singl „Hej Bejbe“.

Fotografija „Kratki pogledi“ je dostupna na svim digitalnim stream servisima , te na YouTube i Bandcamp kanalima benda.

Najnovije vesti

Izdvajamo