-

Pogledajte novi video spot Sane Garić

Sana Garić INmusic festival ZagrebBeogradska muzičarka i autorka Sana Garić objavila je video spot za pesmu Sve sto osećam ujedno i sedmi video spot koji zatvara aktuelan album Naočare za srce.

Drugi album Sane Garić „Naočare za srce“ je objavljen u krajem prošle godine, digitalno izdanje i u fizičkom CD i 3D CD formatu. Album je ispraćen fantastičnim recenzijama u Srbiji, regionu i svetu. Na taj način omogućeno je bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima.

„Snimili smo jedan diiivaaan spot za moju omiljenu pesmu „Sve što osećam. Za kratko vreme smo sve organizovali, smislili i realizovali. Veliko „bravo“ za Maju Uzelac, Anu Rodić i ceo tim koji je učestvovao na snimanju koje je trajalo od 5 ujutro do 5 popodne. Nisam bila sigurna šta nas očekuje i da li ćemo uspeti da snimimo sve što smo zamislili za jedan dan tokom avgusta po velikoj vrućini. Definitivno smo uspeli sve da izvedemo. Srećna sam kako je sve uklopljeno i ponosna na to što smo snimili – kako zvučno, tako ovaj put i vizuelno. Kao što je Maja rekla slušajte „hit za kraj svih krajeva leta. Prepusti se u ritmu talasa,” izjavila je Sana Garić povodom izlaska spota.

Za potrebe snimanja ovog romantičnog spota, Sana je okupila žensku ekipu. Rediteljka spota je Maja Uzelac, scenaristkinja Ana Rodić, a montažu je radila Nevena Trutin. Snimatelj je bio Vlada Pavić, a za snimke dronom je bio zadužen Srboljub Stojanović.

Početkom ove godine Sana Garić i njen bend su, uz podršku i po izboru Radio Beograda 1, nastupili u Groningenu u Holandiji na šoukejs festivalu u sklopu najveće evropske muzičke platforme „Eurosonic Noordeslag“.

Album „Naočare za srce“ predstavlja kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, popa i art roka. Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda, a to su: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin (bubanj) i Dušan Ristić (gitara). Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđević – Rahmanee. Koncertno će Sana Garić album „Naočare za srce“ predstaviti i u Novom Sadu u kulturnoj stanici Eđšeg (13. januara 2023 godine).

Video spot za pesmu „Sve što osećam“ možete pogledati na YouTube kanalu Sane Garić ili sa našeg sajta.

Najnovije vesti

Izdvajamo