fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Pogledajte novi spot benda ZAA

Pogledajte novi spot benda ZAA

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

ZAA

Posle nedavno objavljenog albuma “What About” i uspešnog početka koncertne turneje, nastupa na koncertu sastava S.A.R.S. u Zagrebu, kruševački bend ZAA predstavlja novi spot.

Spot za “Irie & Kool“, novi singl grupe ZAA, snimljen je u uzbudljivom napuštenom pogonu fabrike “Zmaj“. Režiju potpisuje Iva Pavlović, direktor fotografije je Lazar Bogdanović, a asistent reditelja je Ivan Grbin.

Tomislav Ilić, basista sastava ZAA, navodi da pesma “Irie & Kool” govori o njihovom viđenju istine koju svi zajedno živimo bez obzira na različitosti:”Vera u mogućnost promene ambijenta u kome živimo nas motiviše da iz dana u dan više radimo, ali i da se preispitujemo – kako? Spot jasno predstavlja naš položaj u društvu uz napomenu da je taj naš zapravo i vaš položaj. Hajde da vas čujemo, niste se baš svi predali!”

U toku je velika regionalna turneja kojom ZAA promoviše svoj novi album. Posle gostovanja na koncertu S.A.R.S-a u Zagrebu 25. oktobra ZAA možete videti na sledećim nastupima: u Nišu (21. novembra, klub Feedback), 22. novembra u klubu Gruv, u Leskovcu, 5. decembra u Smederevu (The George Bar), 6. decembra u Srpskom pubu, u Čačku, 27. decembra u Ljubljani u Gala Hali, kao i brojni drugi koncerti. Za 14. novembar je zakazana i beogradska koncertna promocija albuma “What About” u Mikser Houseu, za koju se ulaznice mogu kupiti na njihovoj biletarnici u Karađorđevoj 46.