-

Pogledajte Bohemijin „Feedback Session“ u produkciji RadioAparata

Bohemija Arsenal KragujevacNiška grupa Bohemija jedan je od učesnika festivala Huteneni #3, koji se 30. novembra održava u Domu omladine Beograda. Pred koncert Bohemija je objavila „Feedback Session“ na kojem su uživo odsvirali četiri pesme s albuma „Nasmeši se i reši se?“ koji je u izdanju Pop Depresije i Kišobran objavljen u martu 2019.

„Poslednji radioAparat Live u ovoj godini nas vodi u Niš. Bohemija nam se nasmešila a mi smo se rešili da snimimo njihov mini nastup u niškom klubu Feedback, na kom su odsvirali četri pesme s aktuelnog albuma. Radio Aparat Live je deo projekta koji je jedan od deset pobednika konkursa „Centrifuga“ za 2018. u okviru programa Superste.net #Superste,“ poručuju iz RadioAparata. Prethodno su u okviru radioAparat Live serijala nastupili Ensh, Kene Beri i Turisti.

Pesme koje su izveli za radioAparat Live su: Istine, Kako ja tako ti, O ljubavi i Prolazi vreme. Mini koncert snimljen je u niškom klubu „Feedback“ u saradnji sa „South Agency production“. Snimatelji su bili Aleksandar Stojković, Miodrag Ignjatović i Ivan Matejić – koji je montirao video i uradio postprodukciju. Audio je snimio Čedomir Ilić, miks i mastering Janko Džambas.

Na Huteneni Festu #3 koji je zakazan za subotu 30. novembar učestvuju Bohemija, Milan Glavaški, Bernays Propaganda i Consecration.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma omladine Beograda, kao i na na svim prodajnim mestivma Ticket Vision-a i online na www.tickets.rs po ceni od 1000 dinara. Limitiran broj specijalnih (dizajniranih) karata u prodaji je u Zaokretu, Cetinjska 15 i Pabu Brod, Bulevar Despota Stefana 36.

Najnovije vesti

Izdvajamo