-

Pogledajte „A good actor“, spot zbog kojeg su se Ivanka i Mrle odlučili vjenčati nakon 10 godina

Foto: Romano Grozić

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle u zajedničkom stvaralaštvu i izvedbama prepoznatljivi su kao Mr.Lee&Ivanesky. Njihova ljubavna veza i sva produktivnost iste, inspiracija je svima onima koji ih dobro poznaju. Pomalo suluda, ali neumoljivo prisutna želja agencije Wedding2Book za organizaciju vjenčanja iz Rijeke bila je organizirati upravo njihovo vjenčanje.  Mrle i Ivanka upitali su se što oni imaju od toga, ali izgleda, dobili su više od očekivanog.

Dobili smo prvenstveno spot, prekrasnu priču ispričanu jednog popodneva u San Canzianu s predivnom ekipom, a sinkro plesačice u bazenu su pjesmu i spot digle na razinu sna koji sam jednom sanjala kao rekreativna plivačica.“– rekla nam je Ivanka.

Njihovo početno negodovanje zaključeno je kompromisnim rješenjem: učinite nas koordinatorima vjenčanja u kojem nismo u glavnoj ulozi, pokušajte nam dočarati čin sklapanja braka kao nešto što istinski želimo učiniti, nagovorite nas uz sliku i ton. S albuma „Sailor“ Mr.Lee & IvaneSky, odabrana je pjesma „A good actor“, nastala kao melankolična ljubavna pjesma rastanka, koja je u ovoj priči sve samo ne pjesma rastanka. Zahvaljujući priznatom slovenskom art direktoru Saši Hessu, realizirano je i snimljeno bajkovito vjenčanje sa svim emotivnim i temperamentnim nabojima koje ono nosi uz podlogu pjesme “A good actor”, a video spot za istoimenu pjesmu postao je inspiracija za organizaciju njihovog vlastitog vjenčanja – nakon 10 godina, Ivanka i Mrle odlučili su se oženiti.

„Nisam nikad razmišljao o vjenčanju, ali snimanje reklamnog spota za agenciju i daljnja suradnja su nas potaknuli na to. Bio bi to više kao neki tulum, došlo bi oko tisuću ljudi. Ma stvarno bismo napravili pravi show. I to smo sve planirali ovo ljeto, ali Stožer je onda izdao nove mjere i zabranio velika okupljanja pa smo znali da ništa od toga.“ – rekao je Mrle.

Najkreativniji par estrade planira upravo takvo i vjenčanje – zastarjele forme tradicionalnih vjenčanja s barjacima i ostalim tradicijama nisu način na koji žele obilježiti svoj veliki dan, već planiraju napraviti veliku feštu u svom stilu na koju će pozvati tisuću ljudi, čim im to okolnosti dopuste.

Osim spota za „A good actor“, s redateljem Sašom Hessom snimili su još i spotove za pjesme „Sailor“ i „Pirandellove Gigante“, a kako kaže Mrle, kroz ove je spotove zavodio Ivanku, a sve je to radio ne bi li mu pristala biti žena.

„Jako puno sam se namučio oko svih tih stvari ne bi li joj se svidio,  ludo sam vozio carusel oko nje, unajmio džokeja koji me učio jahati kroz plitko more Krka, ne bi li je fascinirao svojim jahanjem i svojom kaubojštinom, vodio je u lunapark, zakupio ministarstvo, orkestar, produkcijsku kuću, jednog od najboljih europskih fotografa Sašu Hessa. Imamo toliko materijala da bismo mogli napraviti još spotova, ali onda smo stali i posvetili se planiranju našeg vjenčanja’’ – rekao je Mrle.

Ivanka i Mrle nadaju se da će doživjeti taj tulum za svog života, obzirom na trenutne okolnosti,  a kad okolnosti to dopuste – napravit će tulum za pamćenje, koji se već trebao odviti na Trsatskoj ledini pored Gradine, koja je bila spremna za spektakl, a pozivnice skoro pa odaslane,  ali zbog pandemije korona virusa morali su prestati s planovima za vjenčanje.

‘’Vjenčanje ćemo sigurno ostvariti, sada to više nije do nas, samo moramo čekati popuštanje mjera. Trenirao sam puno za taj dan, imam brata Čupača koji me trenirao da budem fizički jak i spreman, da mogu prebroditi sve te važne stvari za jedan brak koji se treba konzumirati svakodnevno. Imam i sestru koja se zove Kaluđerica bez nosa, a ona me duhovno savjetovala i pripremila me za brak.’’ poručio je Mrle.

Najnovije vesti

Izdvajamo