-

Poezika festival – konkurs za kantautore iz regiona

Organizatori festivala Poezika, koji se održava u Novom Sadu, raspisali su konkurs za kantautore iz regiona, a dva izvođača sa najvećim brojem glasova imaće prilike da nastupiu Kulturnom centru.

Pravo da učestvuju na konkursu imaju muzičari koji izvode isključivo autorske pesme, uz pratnju jednog instrumenta. Dva najbolja kantautora odnosno kantautorke po izboru žirija i publike nastupiće na festivalu. Na taj način će predstaviti svoju umetnost novosadskoj publici, a ujedno će imati priliku da se upoznaju s kantautorima, bendovima, i producentima iz regiona.

Javnim glasanjem putem Magazina Poezika www.magazin.poezika.com publika bira jednog pobednika konkursa, a drugog će izabrati stručni žiri. Zainteresovani autori mogu da se prijave putem aplikacije na sajtu  https://poezika.com/konkurs.html

Ove godine festival se održava 8. i 9. juna, a prethodnih godina publika je mogla da vidi izuzetne autore i bendove kao što su Stray Dogg, Bitipatibi, Irena Žilić, Goribor, Damir Imamović, Ana Ćurčin, Grupa Ti, Kralj Čačka, Divanhana, Sara Renar, Telemama, Lovely Quinces, i mnoge druge.

Najnovije vesti

Izdvajamo