-

Poez11a, novi bend starih znalaca

Sastav Poez11a osnovan je 2018. godine u Boru, a kažu da je njihov naziv matematika duša u kojoj je 1+1=11. Objavili su prvi singl “Čekajući sreću”, a materijal za album, koji se očekuje na jesen, sniman je tokom prošle i ove godine u u Boru u Studiju 11.

Žanrovski pripadaju pop muzici, sa elementima bluza i psihodelije, ali osnovna ideja je promocija autorskog izražaja, bez previše stega samog žanra.

Mix i mastering prvog singla odrađen je u Studiju Destilerija, a produkciju potpisuje Petar Rudić (Mravi, Svi na pod). U toku je rad na produkciji novog singla, koji je ujedno i naslovni za album – “Talasi”.

“Materijal za album, za koji se nadamo da će u celosti biti objavljen na jesen, snimljen je tokom 2018. i 2019. godine u Boru u Studiju 11. Željko Ljubić Piti (ex Goribor) i ja sarađujemo dugi niz godina. Bend Poez11a nastao je prošle godine, kada su nam se pridružili i profesori Muzičke škole Miodrag Vasiljević iz Bora: Jelena Ilić – profesor violine i Vukašin Jelenković – profesor klavira. Duško Spasojević svira bas (ex New Deal), a bubnjeve Darko Urošević (ex Goribor, bend Paje Vučkovića). Pored njih još nekoliko naših prijatelja je tu: professor solfeđa Dragoljub Ranđelović (Sevdah Metal Band) – harmonika, Miloš Đurić – bas i gitara, Bojan Bojković Profa – klavijature”, objašnjava Ivan Ilić, osnivač benda.

Poez11a su:

Vokal, akustična gitara: Ivan Ilić
Električna gitara: Željko Ljubić Piti
Violina, vokal: Jelena Ilić
Klavir: Vukašin Jelenković
Bas gitara: Duško Spasojević
Bubanj: Darko Urošević
Harmonika: Dragoljub Ranđelović
Bas gitara, gitara: Miloš Đurić
Klavijature: Bojan Bojković Profa

Najnovije vesti

Izdvajamo