fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Počele pripreme za INmusic; dostupni prvi kompleti ulaznica

Počele pripreme za INmusic; dostupni prvi kompleti ulaznica

Arctic Monkeys na prošlogodišnjem izdanju festivala
Arctic Monkeys na prošlogodišnjem izdanju festivala

Konferencijom za novinare, održanom 19. studenog, krenule su pripreme za deveti INmusic festival koji će se odvijati od 23. do 25. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarun.

Glavna novost odnosi se na partnerske odnose festivala, pa će se organizaciji tako, uz dosad prisutno Ožujsko pivo, pridružiti i OTP banka.

Ovom suradnjom omogućit će se tako zatvoreni sustav plaćanja tokom festivala, odnosno, svaki posjetitelj dobit će vlastitu karticu koju može napuniti neograničen broj puta i iznosom po želji, a služit će za plaćanje hrane i pića na samom festivalu. Tim, za hrvatske uvjete, novim načinom naplate izbjeći će se gužve i komplikacije koji se bile glavna zamjerka prošlogodišnjem festivalu.

Za sada još uvijek nisu poznata imena izvođača na predstojećem festivalu, ali je poznato da organizatori pregovaraju s nekim od vodećih svjetskih glazbenih imena.

Za one koji već sada žele kupiti ulaznice, omogućen je takozvani blagdanski paket koji sadrži festivalsku ulaznicu, majicu, dvije limenke Ožujske pive te vaucher za već spomenutu karticu s početnim iznosom od 100 kn. Cijena ovog paketa je 329 kn i moguće ga je kupiti putem Tisak Media Webshopa.