-

NaslovnaVestiVesti iz regionaPočela prodaja ulaznica za Arsenal X uz novogodišnji popust

Počela prodaja ulaznica za Arsenal X uz novogodišnji popust

Hladno pivo Arsenal Fest KragujevacKompleti ulaznica za jubilarni Arsenal Fest X su u predprodaji od 20. decembra uz povoljan praznični popust.

Deseti po redu festival će biti održan od 25. do 27. juna 2020. godine u Kragujevcu, a do 3. januara posetioci mogu da kupe komplet ulaznica za sve tri večeri za samo 2.000 dinara, preko prodajnih mesta Ticket Visiona. Dok su u Kragujevcu, ulaznice dostupne u Domu omladine, biletarnici Dečijeg pozorišta, De Gama Travelu i Music Storeu.

Arsenal se od 2011. godine pa do danas razvio u uticajan regionalni muzički festival, koji privlači ne samo posetioce iz Srbije, već i ostatka Evrope i sveta, pažljivim odabirom i zanimljivih i uticajnih muzičkih imena.

Arsenalova popularnost u inostranstvu se vidi kroz poziv za članstvo u Yourope – The Association of European Festivals (Udruženje evropskih festivala).

Sada je Arsenal Fest nominovan za prestižnu “European Festival Awards 2019” (Evropska festivalska nagrada) u kategoriji “Najboljeg malog festivala”. Pobednici će biti proglašeni na 15. januara 2020. godine u Groningenu u Holandiji.

Najnovije vesti

Izdvajamo