-

Plan B Fondacija i Dragi Jelić predstavili pesmu „Zagledan“

YU grupa
Dragi Jelić, YU grupa

Plan B Fondacija u saradnji sa frontmenom YU Grupe Dragim Jelićem predstavila je pesmu „Zagledan“. Fondaciju je osnovao muzičar Zoran Konević u cilju pomoći profesionalnim rokenrol i pop muzičarima kojima je potrebna pomoć i koji su se našli u nerešivim situacijama.

Već nakon prvih pozitivnih reakcija Fondaciji su se javili i drugi uvaženi muzičari poput Bajage i Mije Dimšić sa željom da svojim stvaralaštvom daju doprinos plemenitoj akciji. Sve veći interes pokazuju i kompanije, a Konević predviđa da će do kraja iduće godine Fondacija okupiti čak dvadeset respektabilnih partnera.

Inicijativu Plan B Fondacije prepoznala je izdavačka kuća Jugoton Croatia Records koja će, u saradnji sa Tesla Music, objaviti album „Plan B“ na čijem su stvaranju učešće uzeli nabrojani muzičari.

„Ova pesma je veoma posebna i potpuno drugačija od onoga što radim sa svojom Yu Grupom. Bio je izazov otpevati pesmu koju je komponovao Zoran Konević na tekst Zvonimira Đukića Đuleta. Humana ideja PLANA B je jedinstvena na ovim prostorima!

Verujem da će svojim delovanjem pomoći ugroženim kolegama. Ubeđen sam da će se kompanije i pojedinci odazvati pozivu i da će se priključiti misiji Fondacije. Svi pričamo o humanosti i dobročinstvu, a ovo je jedan od načina da te priče pretočimo u nešto konkretno“, izjavio je Dragi Jelić.

Najnovije vesti

Izdvajamo