fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Pink Studio ima novu pjesmu “Sasvim tvoje”

Pink Studio ima novu pjesmu “Sasvim tvoje”


Zagrebački bend Pink Studio predstavio je videospot za pjesmu “Sasvim tvoje” koja će se naći na novom, trećem studijskom albumu.

Pink Studio za pjesmu kažu: “Za početak, na pitanje o temi pjesme nudimo stari klišej: Voljeli bismo da slušatelj interpretira pjesmu na svoj način… Zanimalo nas je što se počne događati nakon što nam se dogodi ljubav. Na koji način se mijenjamo? Znači li to da partner nikad zapravo ne vidi naše pravo lice? Može li to biti prava ljubav ako se volimo pod maskama?”

Pink Studio je power pop bend koji je nastao 2004. godine. Prvi album “Soundtrack za lutku” izdan je 2009. godine, a drugi album nosi ime “Pink album”. Trenutno rade na trećem studijskom albumu koji bi se trebao pojaviti u prodaji krajem godine. Proslavili su se pjesmom “Jutro poslije”, nakon koje je uslijedio i hit “Želim ti reći”.

Za glazbu pjesme “Sasvim tvoje” zaslužni su Nikola Karan, Ana Bogdan i Ivan Glasnović, autorica teksta je Željka Mićanović, dok aranžman zajednički potpisuju Pink Studio i Silvio Pasarić, koji je ujedno i producent pjesme. Redateljica zanimljivog videospota je Janja Pilić.