fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Pesma ''Lažni heroji'' Branka Radakovića aktuelna širom regije

Pesma ”Lažni heroji” Branka Radakovića aktuelna širom regije

Pesma ”Lažni heroji” Branka Radakovića ovih dana se pojavila u videu izdanju na zvaničnom You Tube kanalu beogradskog izdavača Metropolis Music Serbia, koji je nedavno i objavio solo album Branka Radakovića.

On je kompletan autor svih pesama sa tog izdanja, a ovaj spot je i sam montirao i režirao. To je i pre radio sa spotovima, a njegovi dokumentarci su postali u međuvremenu kult. Jedan od najpoznatijih je svakako još uvek aktuelni film ”Limunovo drvo”, koji govori o prvom bendu Milana Mladenovića.
Ni album nije prošao ništa manje zapažen i vest o njemu prate mediji šrom regije, kao što je i sada slučaj sa novim spotom za pesmu.

Radaković je, u međuvremenu, na iznenađenje mnogih, uživo sa gitarom nastupio u beogradskom klubu ”Petak”, u petak 9. marta. Odsvirao je i otpevao autorsku pesmu ”Ljudi u belom” kao gost na proslavi šetogodišnjice stend ap šoua ”Grbave tange”. Neplanirano i bez medijske pompe, na poziv frontmena benda ”Grbave tange”, Branko je pristao i posle duge apstinencije živih muzičkih nastupa, ponovo je stao pred publiku. Na taj način je dao do znanja da uskoro možemo od njega da očekujemo još živih nastupa.

Spot ”Lažni heroji” možete videti ovde: