-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Paydo Komma objavili debi album

Paydo Komma objavili debi album

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

strano
Omot albuma “Strano”

Triphop bend Paydo Komma iz Niša izbacio je album prvenac „Strano“ preko sopstvene izdavačke kuće Tribal Rajber Label gde se ovo izdanje može i besplatno preuzeti.

Na albumu se nalazi devet numera, muzičku produkciju na albumu potpisuje bend, dok miks i master albuma potpisuje Dušan Mirković, gitarista benda.

Pored autorskih numera na ovom izdanju nalazi se i obrada pesme “Mi plačemo iza tamnih naočara“, kultnog niškog benda Dobri Isak.

Bend iza sebe ima jedno izdanje, EP „Povest eksplicitnog uma“ iz 2012. godine, koji je nedavno dobio i svoje fizičko izdanje. Trenutno postavu benda čine Marija Sibinović (vokali), Nenad Tasić (DJ i sempler), Dušan Mirković (gitara), Bojan Ilić (bubanj) i Luka Stojanović (bas gitara).

Neke stvari su tu da ostanu u drugačijem svetlu. Ne bi me čudilo da vam ovaj disk nekad bude značio upravo kao album pomenutih Isaka nekim starijim generacijama. Setite se dijagnoze sa početka. Nemojte da se nadate da će namršteni Hugh Laurie da ušepa u vašu sobu i vaskrsne vas nekom genijalnom idejom koja mu je pala na pamet dok je pišao. Ipak, naučno je dokazano da ljudi u komi čuju zvuke iz spoljnjeg sveta. Neka “Strano” bude vaš spoljni svet… (Aleksandar Nikolić – RECENZIJA ALBUMA)