-

NaslovnaVestiVesti iz regionaOtvoren poziv za rad u Kvaki 22

Otvoren poziv za rad u Kvaki 22

Balkanrock Oblakoder Moussaka Kvaka 22 BeogradOtvoren poziv za nove saradnike i one koji bi želeli da se aktivno uključe u rad kolektiva Kvaka 22, kako bi poboljšali ovaj alternativni kulturni centar svojm radom i novim idejama.

Pozivamo sve zainteresovane aktere na umetničkoj sceni Srbije ili one koji bi to želeli da postanu, mlade kreativce koji će aktivnom komunikacijom, nesebično, predstavljati i testirati svoje ideje kao i ostvarivati saradnju i zajedničke poduhvate, da se obrate našem umetničkom kolektivu kako bi ostvarili saradnju ili kako bi se uključili u sam rad kolektiva.

„Kvaka 22” je prostor koji je kreiran kao angažovani alternativni kulturni centar u Beogradu. Istoimeni kolektiv okupljen je u junu 2015.godine kada je pronađen prostor i započet projekat osposobljavanja zgrade kao funkcionalnog mesta koje je predviđeno za produkciju i prezentovanje umetnosti.

Nastojimo da stvorimo primer drugačijeg funkcionisanja u okviru alternativnog izražavanja, da ukažemo na sopstvene veštine samoorganizovanja i na taj način da uključimo i inspirišemo druge autore i da kroz saradnju sa njima postižemo zajedničke ciljeve u promociji kulture. Anganžmanom u Kvaki 22 bi stekli iskustvo u realizaciji gore pomenutih aktivnosti, kao i proširili sa novim koje bi u buduće sprovodili, navodi se u saopštenju.

Zaiteresovani mogu da  se obrate sa predlogom za saradnju i kratkom biografijom preko: fejsbuka – Kvaka 22 ili mejla artcentar.catch22@gmail.com

Najnovije vesti

Izdvajamo