-

Otvoren konkurs za učešće na 10. Balkanrock festu

Mokri Jazz Čupin Memorijal Banovina
Mokri Jazz, pobednici prošlogodišnjeg Balkanrock festivala

Povodom desetogodišnjice promovisanja rada i autorskog stvaralaštva mladih bendova, Udruženje građana Balkanrock, raspisuje konkurs za učešće neafirmisanih autorskih bendova na jubilarnom Balkanrock festivalu koji će se 20. septembra održati u dvorištu Univerziteta (Banovini) u Nišu.

Pravo učešća imaju svi demo bendovi sa niškog područja koji nemaju zvanična izdanja (tu ne spadaju samostalna EP i Demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama). Bendovi moraju imati minimum jednu autorsku pesmu snimljenu, a od njih se očekuje isključivo autorski repertoar u trajanju od 15 minuta.

Zainteresovani bendovi trebalo bi da pošalju tri autorska snimka (kvalitet nije bitan), kao i tekstove tih pesama, i kraću biografiju, uz obavezan kontakt telefon predstavnika grupe, na adresu: konkurs@balkanrock.com

Pobednik takmičenja dobiće snimanje tri numere u profesionalnom muzičkom studiju „FatCat“ u Nišu.

Jubilarni Balkanrock fest organizuje Udruženje građana Balkanrock u saradnji sa niškim Studentskim kulturnim centrom. Festival će biti humanitarnog karaktera.

Konkurs je otvoren do 30. avgusta 2019. godine, nakon čega će biti objavljena imena bendova koji će učestvovati na festivalu.

Najnovije vesti

Izdvajamo