-

Osvoji novi Iron Maiden album na vinilu

Senjutsu Iron Maiden

U saradnji s izdavačkom kućom Mascom Records poklanjamo jedan primerak novog albuma benda Iron MaidenaSenjutsu“ na trostrukom vinilu.

„Senjutsu“, čiji naslov u slobodnom prevodu sa japanskog označava taktiku ili strategiju, njihovo je sedamnaesto studijsko ostvarenje. Posle prethodnika, „The Book of Souls“ , drugi je najduži i dvostruki album u njihovoj diskografiji. Mark Wilkinson omiljenu metal maskotu stilizuje u skladu sa naslovom, ali i tematskim težištem ploče koje uglavnom počiva na motivima junaštva i borbe, tako da se Eddie ovoga puta pojavio kao samuraj sa katanom u ruci, na tamnoj pozadini svedenog omota. Album je snimila ista fantastična šestorka: Bruce Dickinson (vokal), Steve Harris (bas), Nicko McBrain (bubnjevi), Dave Murray, Adrian Smith i Janick Gers (gitare).

Brucea Dickinsona izjavio je da su pesme za album nastale tokom prošlogodišnjeg zatvaranja povodom globalne pandemije. Tada je grupa morala da prekine svetsku turneju: „Želeli smo da fanovima sada, posle svega, pružimo nešto potpuno novo.“

Po rečima naše novinarke Isidore Đolović: Ovaj album predstavlja uverljiv susret iskustva sa neumornom, večito svežom muzičkom energijom, sintezu odanosti tradiciji i otvorenosti za iskorak na drugačije tlo, prepoznatljivog zvuka i uzbudljivih osveženja. Nije tek nostalgija, niti duži „sušni period“ , razlog da sa oduševljenjem dočekate još jednu potvrdu koliko su Iron Maiden veliki, vredni i – voljeni.

Sve što treba da uradite kako biste učestvovali u nagradnoj igri je da se sabskrajbujete na Balkanrock Youtube kanal,podelite na Instagram story naš post i u komentaru ispod objave na našem instagram profilu tačno odgovorite na postavljeno pitanje. Nagradna igra traje do 20. oktobra, a srećni dobitnik će biti odabran nasumičnim izborom. Takođe, nagradna igra je ograničena na Srbiju, a pobedniku će album biti dostavljen poštom.

Srećno :)

Najnovije vesti

Izdvajamo