-

Ogenj za novi singl izdvajaju brzopoteznu ljubavnu himnu „Zanavek buš moja“

Foto: Bojan Koštić

Za drugi singl s novog albuma „Si kak jen“ Ogenj su upravo odabrali pjesmu „Zanavek buš moja“ koja je dobila i prigodni lyric video! Riječ je o brzopoteznoj ljubavnoj himni koja drži punkersku stranu aktualnog izdanja „Si kak jen“koje ne prestaje oduševljavati kritiku i fanove.

„Zanavek buš moja“ ili u prijevodu „Zauvijek ćeš biti moja“ neizostavni je dio repertoara svih koncerata grupe Ogenj te je itekako poznata vjernim pratiocima benda, ali i onima koji Ogenj prate i slušaju u novije doba.

Poslušajte kako sada zvuči dotjerana, studijska verzija iskrene ljubavne pjesme „Zanavek buš moja“ koja je sve samo ne balada te s kojom su Ogenj odlučili podići atmosferu i samopouzdanje s obzirom na „koronašku situaciju koja je odnijela danak“ kako ističe frontman Tomislav Mihac Kovačic.

Pjesma „Zanavek buš moja“ koja se isprva smjestila na prvom EP-u iz 2016. naslovljenom „Još je rano“, sada je dobila novo ruho. Naime, Tomo je doradio vokale, Denis i Borna su ulovili sav folk celtic punk groove, Filip je ‘narezao’ i nabrusio električne gitare, a Luka je sve začinio harmonikom, uz tamburicu kao dodatak koji obogaćuje cijelu priču uz vjernost kajkavskom izričaju.

Za aranžman pjesme zaduženi su Ogenj, produkciju i mix potpisuje Ante Prgin-Surka, dok iza lyric videa rađenog uz minimalističke intervencije i izbjegavanje tehnološki naprednih, ponekad komplicirajućih, softverskih rješenja, stoje Tomislav i Ana Mihac Kovačic.

„Nauči tekst, složi slagalicu i uživaj dalje! Ljubi!” poručuje Tomislav Mihac Kovačic, koji kao autor teksta i glazbe s vama dijeli i tekst zaraznog, najnovijeg singla „Zanavek buš moja”.

Najnovije vesti

Izdvajamo