-

Ogenj kontriraju božićnim pjesmama ljubavnim singlom „Zela si me“

Foto: Bojan Koštić

Ogenj kontriraju božićnim pjesmama koje su okupirale radijski eter. U razdoblju kada blagdanski napjevi izlaze kao na traci, kreativni, neumorni i uvijek radišni Koprivničanci Ogenj iznenadili su nas s novom ljubavnom pjesmom„Zela si me“. Novi je to singl s drugog studijskog albuma benda „Si kak jen“ koji je objavljen pod Dancing Bear etiketom.

U svježe objavljenom singlu nećete sresti materijalne darove, božićna drvca, niti lampice koje vam žmirkaju s okićenih borova, snježne staze, a ni djedicu sa svojim sobovima. Kroz „ganc“ novi singl „Zela si me“ Ogenj su progovorili o istinskom poklonu ovoga Božića, a to je darivanje sebe jedno drugome, odnosno o nematerijalnom bogatstvu i snazi stvaranja. „Tamo gdje 1+1 više nisu 2, tamo gdje u potpunoj predanosti iz 1+1 nastaje 3, gdje je ljubav sjajnija i toplija čak i od sunca. U idealnim uvjetima ovih ljudskih prolaznih života, predati se drugom je najveća sreća postojanja, bar za nas“, pojašnjava poruku novog singla frontmen benda Tomislav Mihac Kovačic.

Autor teksta i glazbe je Tomislav Mihac Kovačic, iza aranžmana stoji Ogenj, dok je za produkciju zaslužan Ante Prgin-Surka. Video spot za novi singl „Zela si me“, sadrži snimku s nedavno održanog vatrenog open air spektakla koji su Ogenj održali ove jeseni u Koprivnici. Za video je zaslužan Marko Čordaš (Studio Jeka).

Najnovije vesti

Izdvajamo