Objavljene MTV nominacije za najbolji bend u regionu

Punčke
Punčke

U novembru će na dodeli evropskih MTV nagrada jedno od priznanja uzeti i bend iz regiona. Za MTV Adria nagradu takmiče se Van Gogh, Vatra, Punčke i Gramatik, a petog kandidata bira publika.

Ove godine uvedena je jedna novina, Wild Card nominacija, koja omogućava publici da svojim glasovima odluči i o još jednom, petom, nominovanom izvođaču koji će se sa četiri izabrana benda boriti za MTV Best Adria Act titulu.

Za Wild Card nominaciju će se ove godine boriti:

  1. Elemental  
  2. Kandžija  
  3. S.A.R.S. 
  4. Skroz 
  5. Who See

Ovih pet bendova od danas pomoću vaših glasova ulaze u trku za petog nominovanog izvođača u kategoriji Best Adria Act. Izvođač koji osvoji najveći broj glasova publike plasiraće se u sledeći, finalni krug takmičenja za ovu nagradu.

Glasanje za Wild Card fazu traje do nedelje, 14. septembra u 23:59, i odvijaće se isključivo putem Twittera i to korišćenjem heštega #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača.

Obavezno moraju da stoje oba heštega: #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača kako bi glas bio validan i ubrojan u krajnji rezultat glasanja. Hashtagovi kojima možete glasati za ponuđene izvođače izgledaju ovako:

  1. Da nominujete Elemental: #MTVEMA #NominateElemental
  2. Da nominujete Kandžija: #MTVEMA #NominateKandzija
  3. Da nominujete S.A.R.S.: #MTVEMA #NominateSars
  4. Da nominujete Skroz: #MTVEMA #NominateSkroz
  5. Da nominujete Who See: #MTVEMA #NominateWhosee

Sledeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počeće 16. septembra i trajaće do 21. oktobra u ponoć i odvijaće se na sajtu MTV EMA. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regionu takmičiti Van Gogh, Vatra, Punčke, Gramatik i pobednik Wild Card nominacija.

Ceremonija dodele “2014 MTV Europe Music Awards” nagrada održaće se u dvorani The Hydro u Glazgovu u nedelju, 9. novembra.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.