-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Objavljena 'Sound of Struggle' kompilacija za download

Objavljena ‘Sound of Struggle’ kompilacija za download

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Sound of Struggle

Izdavačka kuća “Balkanrock records” objavila je za besplatan download kompilaciju bendova iz Jugo-istočne Srbije, tj. iz Niša, Kragujevca, Pirota, Knjaževca, Vlasotinca, Leskovca i Bora pod imenom „Sound of Struggle“.

 

Disk se može bepslatno skinuti i preslušati preko sajta etikete: www.balkanrock-records.com. Kompilacija je poklon za otvaranje nove izdavačke kuće.

Posebnu draž joj daju pesme koje se mogu čuti premijerno, poput „Deponija klišea“ novog benda Aerosol Liberty, zatim „Priština“ koju je Fluid Underground do sada izvodio samo na koncertima. CA15 i Scarlet Dust takođe su dali nove materijale, kao i Stereolimit i Contradicta.

U stvaranju kompilacije učestvovali su bendovi 5% Kritične Mase, Aerosol Liberty, CA-15, Contradicta, Dok 7, Ego, Fluid Underground, Gospodin Pinokio, Leer, LUR, Nahty, Nablesnotesni, Paydo Komma, Plastic Sunday, Scarlet Dust, Stereolimit i Vranorod.

Sound of Struggle je energičan i žestok disk sa žanrovima rock, metal i punk muzike koji ublažava trip-hop. Izdanje predstavlja kvalitetne bendove sa jugo-istoka Srbije i zvuk kome će težiti buduća izdanja na Balkanrock etiketi. Kompilacija iza čijeg imena se krije skraćenica S.O.S. šalje upravo poziv za pomoć javnosti i medijima da obrate pažnju na bendove izvan Beograda i pruže im podršku u njihovoj daljoj promociji i afirmaciji na srpskoj sceni.

Balkanrock records je internet izdavačka kuća pokrenuta u Nišu 15. Marta 2013. godine od strane udruženja građana „Balkanrock“. Sva izdanja ne etiketi biće besplatna za preuzimanje, a prvi bendovi i izdanja biće najavljeni uskoro.

Spisak pesama:

1. Intro
2. Leer – Bedlam (feat. Paydo Komma)
3. Aerosol Liberty – Deponija klišea
4. Scarlet Dust – Another Day
5. Fluid Underground – Priština (demo)
6. Plastic Sunday – Feel The Colours
7. Ego – Trapped
8. Nahty – Broken
9. Vranorod – Five Inches Above Me
10. Paydo Komma – Escape
11. CA15 – Morning Tricks Me
12. Gospodin Pinokio – Ja ne zaboravljam
13. LUR – Umirem da znam (feat. Vuja)
14. Dok 7 – Fellacio
15. Nablesnotesni – Armatura
16. Stereolimit – Vreme prolazi
17. 5% Kriticne Mase – Inat
18. Contradicta – To je to, nema više, no more
19. Outro