-

Objavljen je treći album grupe Igralom

Igralom KC Grad BeogradTreći studijski album grupe Igralom, „Premalim stvarima“ (Menart Srbija) je upravo izašao na svim digitalnim servisima i prekinuo tako petogodišnju pauzu koja je nastala nakon izlaska drugog studijskog albuma „Sunovrat“, koji je od strane kritike označen kao jedan od najboljih albuma 2018. godine.

„Premalim stvarima“ je snimljen u niškom studiju „My Room Acoustic“, Mladen Marjanović je miksao album, a Srđan Milovanović je uradio master. Pored tria Igralom, gosti na albumu su: Vedran Peternel, Sara Renar i Tea Režek.

Jedinstveni zvuk Igraloma -rock n roll u spoju sa tradicionalnom muzikom sveta, saharski dirt blues sa istočnjačkim melosom obavijen u ruho amerikane, sa ciljem da napravi vrtlog derviškog transa, prisutan je i na albumu ,,Premalim stvarima“ i donosi sedam novih pesama, koje će se osim digitalno, pojaviti i na formatu vinila, do kraja ove godine.

Vizuelni identitet novog albuma grupe kreirao je studio STUDIO CONSTRUCTORY, koji su takođe producirali animirani spot pesme „Dan u životu“.

Najnovije vesti

Izdvajamo