-

NaslovnaVestiVesti iz regionaNovosadski Liman zove na uživanje u muzici

Novosadski Liman zove na uživanje u muzici

U novosadskom Limanskom parku 25. i 26. septembra održaće se manifestacija Liman zove.

Prvog dana program počinje u 12 časova. Projektom Živela muzika svi zainteresovani muzičari, bez prethodnog upoznavanja i uvežbavanja, zajednički će izvoditi muzička dela. Potrebno je samo da ponesu svoj intrument u Limanski park. Na taj način Novosađani će dokazati da je dovoljna ljubav prema muzici da nas sve poveže.

Kako organizatori ove manifestacije navode, ovo je jedinstvena prilika da se pokažu Novosađani koji vredno vežbaju i uče da sviraju neki od instrumenata, bez obzira na stil koji neguju. Iznenađenje ovog okupljanja predstavlja nova postava benda Pekinška patka i promotivno gostovanje benda Atomsko sklonište koji istog dana održavaju i koncert u Novom Sadu. Ovi proslavljeni muzičari vodiće sve prisutne ka zajedničkom ostvarenju.

 Od 14h sati na istom mestu predstaviće se i odabrani neafirmisani bendovi koji već mogu da pošalju snimke svoje autorske muzike na audiocon@eunet.rs .

 Vikend Liman zove posvećen muzici, nastavlja se 26. septembra u 12h, kada će poznati novosadski koreografi održati javni čas folklora.