-

Novim video spotom KKN najavljuje beogradski koncert

Consecration Kanda Kodža i Nebojša KKN Provetravanje Devet Dev9t slike galerija fotografije BeogradGrupa Kanda, Kodža i Nebojša objavila je spot za singl „Tu i tamo, tamo, tamo“ sa albuma „Beton“.

Neposredno pred promociju albuma „Beton“ u Zagrebu, prijateljica benda rok novinarka Sandra Rančić je ideju o izboru pesme za koju će biti urađen video, prezentovala uvaženom hrvatskom snimatelju i reditelju Radislavu Jovanovu poznatijem po nadimku Gonzo.

Priznat i nagrađivan za video radove bendova i izvođača kao što su: Psihomodo Pop, Majke, The Bambi Molesters, Let 3, The Beat Fleet, Pips, Chips & Videoclips, Oliver Dragojević, Hladno pivo, Natali Dizdar ili Gibonni, Gonzo je u pesmi KKN-a prepoznao energiju koju je želeo da prenese u svoj novi video rad.

„Za ovako super pesmu i tekst bitniji su mi energija i emocija – koja je uvek tu i tamo, tamo – dođe pa nestane. Gradovi se drugačije zovu ali se isto gibamo i volimo. Hvala Sandri što nas je spojila i mojoj supruzi Aniti koja je montirala ovaj video,“ izjavio je Gonzo.

„Dani provedeni u Zagrebu bili su više nego prijatni, a prvi susret sa Gonzom je, pored toga što je bio veoma srdačan, kod mene probudio jednu zanimljivu asocijaciju: „Čoveče,“ pomislio sam, „Vinsent Prajs glavom i bradom.“ On je, zaista tokom zezanja i tokom snimanja zračio tim prijatnim horor vajbom, kome je smisao za humor našeg gitariste Janka, sve vreme dodavao neku slojevitiju dimenziju.“ dodao je Oliver Nektarijević, frontmen benda.

Izlazak novog spota dolazi u trenutku intenzivne promocije velikog beogradskog koncerta koji je najavljen za 3. mart u sali „Amerikana“ beogradskog Doma omladine. Izlazak hvaljenog izdanja „Beton“ je prilika da se publika ponovo okupi u ovom prostoru i sa bendom podeli radost jedinstvenog koncertnog ugođaja.

Karte su u prodaji na tickets.rs i gigstix.com.

Najnovije vesti

Izdvajamo