-

Novi spot Repetitora sniman u Okružnom zatvoru u Beogradu

Grupa Repetitor uoči nastupa na Pozitivnom koncertu objavila je videospot za pesmu „Ako te ikada„, snimljen u zatvorenom odjeljenju Okružnog zatvora u Beogradu.

«Tijekom ljeta ove godine, 30. lipnja, svirali smo koncert osuđenicima sa zatvorenog odjeljenja Okružnog zatvora u Beogradu. Bio nam je to jedan od najznačajnijih i najemotivnijih nastupa. Čekali smo do sada da prođu sve dozvole i da birokracija odradi svoje i konačno sad predstavljamo spot za pjesmu “Ako te ikada”, koji je tada snimljen i koji je uvod u film o cijelom događaju” – zapisala je grupa uoči premijere.

Gostovanje Repetitora u Centralnom zatvoru organizirao je fotograf Igor Čoko. Videospot su realizirale ekipe iz GRAIN video produkcije, foto kolektiva Invert te fotograf Vladimir Živojinović, a režiju potpisuje Filip Čudić. Pjesma “Ako te ikada” nalazi se na njihovom aktualnom albumu “Gde ćeš”.

Grupa Repetitor nastupit će, uz Elemental, Kawasaki 3P, Brkove i Otrovnu Kristinu, na 13. Pozitivnom koncertu u zagrebačkom Domu sportova, u subotu, 2. prosinca.

Što se ulaznica tiče od 12. studenog do 1. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 80 kn, a na sam dan koncerta 90 kn. Službena prodajna mjesta: Dirty old shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13; Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar; Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a; Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr.

Najnovije vesti

Izdvajamo