fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Novi spot Nikole Vranjkovića - "Tajni život suturena"

Novi spot Nikole Vranjkovića – “Tajni život suturena”

Beogradski kantautor, snimatelj i producent Nikola Vranjković objavio je novu pesmu u video izdanju. Reč je o numeri “Tajni život suturena“.

Spot koji obiluje prelepim kadrovima snimljenim na Krčedinskoj adi na Dunavu, ostrvima Bowen u Kanadi i Rodos u Grčkoj, Skadarskom jezeru, prevodnici na Tisi kod Bečeja i u Bagrdanskom tesnacu na Velikoj Moravi rezirao je Vladimir Toni Pendo.
Muziku i tekst radio je i sam Nikola Vranjković. U ovoj trinaestominutnoj numeri Vranjković peva , svira bubnjeve, gitaru i bas gitaru, a pored njega tu su: Ivana Nikodijević (klavijature), Danilo Nikodinovski (gitara), Ivan Zoranović (sitar, klavijature).

Ključna autorska ličnost kultnog beogradskog Block Out-a, Vranjković je objavio samostalno knjigu i album “Za ovde ili za poneti” (2001), a nakon prestanka rada matičnog benda, knigu i mini album “Bremeplov” (2014), kao i singlove “Fototapet” (2015) “Moraćeš da naučiš da živiš sa tim” I “Dve Reči” (2016). Singlom “Tajni život suterena” Vranjkovic najavljuje novi dupli album koji će se pojaviti na jesen.

U četvrtak 15. juna Vranjković sa svojim bendom nastupa u Kladovu, na Border Rock festivalu.