fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Novi spot Nevernih beba

Novi spot Nevernih beba

Neverne BebeNeverne bebe spotom za singl “Priča o nama” najavljuju istoimenu veliku turneju i album, čiji se izlazak očekuje krajem marta.

Iako je u osnovi reč o ljubavnoj priči, pored toga najavni singl i spot za govore o pojedincu, ali i društvu u celini, otuđenosti svih generacija od sebe i od drugih, sveprisutnom nasilju, pogrešnim obrascima koji se šalju iz svih mogućih kanala za komunikaciju, ali i rešenjima – povratku prirodi, muzici, sebi. Spot je sniman na više lokacija u Beogradu i na Povlenu u blizini Valjeva.

“Želimo da pošaljemo jednu poruku optimizma sa namerom da pokušamo da motivišemo ljude da se vrate pravim vrednostima, ma koliko to u današnje vreme izgledalo nemoguće i utopijski. Prve reakcije na spot su izvanredne, što pokazuje da su ljudi željni jednog drugačijeg, kulturološkog pristupa i koncepta u odnosu na one koji im se danas plasiraju” – kaže Milan Đurđević, frontmen benda.

Inače, “Priča o nama” je sedmi studijski album benda Neverne bebe. Poslednji album “Praštam” izašao je pre četiri godine.