-

Novi spot i pesma grupe Turbo Trans Turisti

Turbo Trans TuristiTurbo Trans Turisti pred kraj godine Vam donose Problem, novi singl i spot kojim najavljuju treći i poslednji EP po nazivu: „Strašno„.

„Rekli bismo da je ovo poslednji spot u nizu, i time smo uspeli da obeležimo, u obliku video spotova, manje-više sav materijal koji će umesto podeljenih EP izdanja, jednog dana ugledati svoj fizički oblik, u celini, kao album koji će se zvati: „Ništa Nije Strašno„, na vinilu a možda i na CD-u“ – iskrenost je u glasu starijeg brata Boška.

Ovaj eksperimentalni pank duo koga čine braća Mijušković, takodje navodi tj. stavlja kuriozitet na Anderklas, njihovu nezavisnu izdavačku kuću, koja je tokom ove godine, digitalnim putem, objavila već pet izdanja (zajednički album ah ahilej & ttturisti je i dalje u procesu sukcesivnih objava), za koje definitivno možemo reći da su muzički komplemetarni sa Turbo Trans Turistima. „Verujemo u zajednički rad, razmenu ideja, a pre svega u dobru energiju“ – iskrenost se opet prožima kroz Boškove reči.

Da se vratimo na pesmu „Problem“, da li je potrebno da nam autori nešto kažu o samoj poenti pesme, tekstu? „Ne, jer kad si eksperimentalni pank bend, kada se ne krećeš u skladu standardnih forma, nema šta da objašnjavaš“ – poručuje genijalni Džimi Mijušković.
Spot je radjen u saradnji sa Reflektor Teatrom i ekipom pozorišne predstave „Betmen Robin Beograd“ u režiji sjajne Jelene Bogavac.

„Jako iskustvo je bilo to snimanje, ma ja kada sam prvi put pogledao predstavu, znao sam, prosto sam znao, da je naša pesma soundtrack za Betmena i Robina, iz Beograda.“ – iskrenost i seta u očima se dešava kod Boška, dok ispisuje ove redove. 

Najnovije vesti

Izdvajamo