-

Novi spot grupe Sink

Beogradska grupa Sink posle koncertne promocije albuma „Pred stubom srama…“ održane u maju ove godine, nastavila je aktivno promociju albuma i širom zemlje. Bend je pored letnjih nastupa na festivalima Dev9t, Exit i Kuršumlijska gitarijada odsvirao i nekoliko jesenjih koncerata posetivši Rumu, Šabac i Suboticu.

Početak zime i kraj ove godine bend je obeležio novim spotom i to za pesmu „Pijedestal“. Spot je snimljen za vreme promocije albuma održane u beogradskom Domu omladine a uradili su ga Lazar Stančić, Nikola Novaković i Nikša Malić Katanić.

– Ovo je najbolji način da zaokružimo jednu za nas i više nego aktivnu godinu. Susreli smo se sa velikim brojem ljudi, obišli veliki broj gradova i iako po malo razočarani opštim stanjem u smislu zainteresovanosti publike širom Srbije, smatramo da je to jedini put do ljudi. Ovim spotom pozdravljamo sve one koji su bili sa nama u ovoj godini i poručujemo da nas mogu već od januara očekivati u svojim gradovima. – poručuju iz grupe Sink.

Album „Pred stubom srama…“ izdala je izdavačka kuća Nocturne Media i dostupan je na svim muzičkim servisima dok je fizičko izdanje moguće poručiti direktno od benda.

Najnovije vesti

Izdvajamo