-

NaslovnaVestiVesti iz regionaNovi spot grupe Revolt

Novi spot grupe Revolt

Banjalučka grupa Revolt predstavila je novi singl, a u pitanju je numera Bijes je dar, za koju je snimljen i prateći video-spot. Nova pesma je četvrti singl koji će se naći na albumu Kontrakcije, zajedno sa prethodno objavljenim kompozicijama Snovi, Antagonist i Zemlja.

Članovi benda kažu da je pjesma Bijes je dar logičan nastavak ranije objavljenog singla Zemlja. Iako je danas izuzetno lako galamiti protiv bilo kakve vrste sistema, nekako smo pokušali da to sagledamo kroz lični, introvertni momenat. Tako i "Bijes je dar" govori o problemima na ličnom nivou, nakupljenim zbog vanjskih uticaja. Za svakoga su ti uticaji različiti: od nezadovoljstva poslom, stanjem u društvu, korelacijom sa bliskim ljudima, pa sve do banalnih stvari, poput komšije koji baca smeće gdje ne treba. Tako se i u pjesmi nismo bavili konkretnim stvarima, nego opštim nezadovoljstvom, koje je, opet,
indvidualno i lično za svakog od nas – navode iz Revolta.

Revolt danas čine Draško Kremenović (vokal), Bojan Dakić (vokal), Milan Tica (gitara), Dejan Savić (gitara), Karlo Tomić (bas gitara) i Damir Vukelić (bubanj). Video-spot za singl Bijes je za dar možete pogledati na zvaničnom YouTube kanalu grupe Revolt.

Najnovije vesti

Izdvajamo