fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Novi spot grupe Ničim izazvan za pesmu "Rekla je"

Novi spot grupe Ničim izazvan za pesmu “Rekla je”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Nicim izazvan

Bend Ničim izazvan je odmah po završetku studijskog rada krenuo na promotivnu turneju po Crnoj Gori i domaćim festivalima, a neke od najsvetlijih trenutaka sa nastupa održanih tokom leta sumirali su u video spotu za singl “Rekla je“.

Članovi ovog sve popularnijeg sastava tvrde da bez publike sa kojom imaju odličnu interakciju i od koje dobijaju samo pozitivne reakcije, njihovi nastupi ne bi bili to što jesu: “Tokom leta smo zaista dosta nastupali… Svaki koncert je bio sve bolji i energičniji pre svega zahvaljujući sjajnoj publici kojoj se ovoga puta zahvaljujemo tako što joj dodeljujemo jednu od glavnih uloga u spotu za pesmu Rekla je snimljenom u saradnji sa našim prijateljima iz BIM video produkcije”.

Nova pesma snimana je u studiju “Šamarčina” u Vrbasu, dok su završni zahvati rađeni u Sarajevu, u studiju Đanija Pervana (Letu štuke), koji potpisuje i produkciju ovog singla.

Ničim izazvan će u subotu, 20. septembra, nastupiti pred novosadskom publikom. Ulaznice za koncert koji će održati u klubu The Quarter su već uveliko u prodaji na svim GigsTix prodajnim mestima po ceni od 500 dinara.