fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Novi spot grupe Keops "Vjerujem u nas"

Novi spot grupe Keops “Vjerujem u nas”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

KeopsNakon uspješnice ‘Od kada je otišla’ koja je bila najslušaniji Keopsov singl u radijskom eteru te je dosegla 13. mjesto Top 40 ljestvice IHG-a, riječki rock bend završava priču sa svojim debitantskim albumom ‘Keops’.

Nove glazbene avanture nastavljaju singlom ‘Vjerujem u nas’.  Novom se pjesmom bend okrenuo svom izvornom hard rock zvuku, a u njoj su se dotaknuli socijalne tematike, negativnijih i problematičnijih stvari. Autori glazbe i teksta su Bruno Mičetić i Toni Šuperina (članovi benda koji će večeras i gostovati na Narodnom radiju), a pjesma je snimljena pod producenskom palicom Davora Tomića, člana alternativnog metal benda Father u studiju Megaphone u Rijeci.

Video spot za pjesmu ‘Vjerujem u nas’ je snimljen u riječkoj Harteri, pod redateljskom palicom sve traženijeg Branka Drakulića.

Bend trenutno priprema novi album na kojem će surađivati s brojim eminentnim tekstopiscima i glazbenicima, a najavljuju i zanimljive duete. Keopsi će uskoro svirati u Čakovcu, Zagrebu, Crikvenica, Rijeka, na Rabu..