-

Novi spot benda Lagana Sreda

Lagana sreda Novo vreme

Još uvek aktuelni pobednici petog izdanja Bunt Rok Festivala, članovi benda Lagana Sreda, snimili su treći video spot za pesmu „Novo vreme”. Spot je premijerno emitovan u sredu 7. aprila u emisiji „Bunt“.

Pesma je nastala pre otprilike tri godine ali se nazivom i tematikom uklopila u današnje doba iono što nam se trenutno dešava, kaže pevač, gitarista i frontmen benda „Lagana Sreda“, Stefan Niketić.

Tekst pesme govori o lažnim obećanjima koja su konstantno slušale kako naši vršnjaci tako i generacije pre nas… sve te neke lažne nade o nekom “novom” vremenu. I mi, kao i oni pre nas- sada čekamo da to vreme prođe, kako bi možda, jednom- bilo bolje.”- dodaje Filip Janjić, basista benda.

Spot za pesmu “Novo vreme” snimljen je u studiju "Beat" u zgradi BIGZ- a, tokom poslednjih dana bitisanja ovog neformalnog prestoničkog kulturnog centra i svojevrsnog utočišta, kako za stvaraoce i umetnike, tako i za publiku koja je godinama pratila njihov rad.

„Ovo je prvi spot u kojem i zaista sviramo. Do sada nismo primenjivali ovakav pristup u našim spotovima ali pošto već čekamo da prođe „novo vreme“, rešili smo da se i mi malo promenimo, da se još više angažujemo…“ nastavlja Filip.

Najnovije vesti

Izdvajamo