-

Novi singl sastava Superpaun

Superpaun Shangri-La Klub Fest Zemun galerija fotografijeĐuskalica“ je treći i najbrži singl do sada objavljen od strane grupe Superpaun.

Za razliku od prethodna dva singla, nova stvar se unosi u lice jednostavnom porukom – đuskaj! Stvar zaraznog ritma i melodije koja se zavlači pod kožu i tera na pokret, pokušaj je benda da digne publiku na noge po mećavi, a ne da mukotrpno čeka da ista prođe.

„Đuskalica“ je deo stalnog repertoara grupe Superpaun i već od prvih svirki osvojio je srca publike i pesma je izbora kada dođe vreme da se gorepomenuti bend pozove „na bis“. Trake za samu pesmu snimane su u raznoraznim profesionalnim i neprofesionalnim uslovima i u ne tako bliskim vremenskim intervalima.

Dah života „Đuskalici“ daje Ivan Kostić, koji je radio mix i master na do sada svim snimljenim pesmama Superpauna i koji je objedinio sve trake u jedan vrhunski letnji hit sa zimskim elementima, dodavši i sopstevni bariton u refrenu i čineći sam refren Đuskalice daleko moćnijim i grlatijim.

Luka Čučić potpisuje se kao tvorac spota za Đuskalicu. Čovek koji je svojim neizmernim trudom, voljom i željom uspeo da se izbori kako sa nevremenom i predubokim snegom koji ga je dočekao 12.12.2022. godine u Beogradu tako i sa  samom vizijom i scenarijom pevača benda, uspevajući da napravi konzistentnu priču i istu prenese putem ovog sjajnog spota.

U Strazburu su u 16. veku igrali dok ne padnu, nekoliko vekova kasnije Lajonel Riči igra na plafonu, a Superpaun krajem 2022. godine pokušava da vas zagreje pozivajući vas da skinete okove srama i bezvolje tako što ćete skakati i dizati ruke visoko iznad glave dok slušate singl „Đuskalica“ na streaming platformi po izboru.

Najnovije vesti

Izdvajamo