-

Novi singl i album benda Vlada u egzilu

Bend „Vlada u Egzilu„, koji predvodi Vladimir Milojković, kompozitor, tekstopisac, režiser, glumac i gitarista iz Bora koji već 18 godina živi u Čikagu, pripremio je novi album pod nazivom Intelektualna Mobilizacija.

Kao najavu albuma, „Vlada u Egzilu“ predstavio je singl i spot “Reprogramiranje”, a zanimljivo je da je postprodukciju ove pesme u „Abbey Road Studios“ u Londonu radio inženjer zvuka Geoff Pesche, koji u svojoj diskografiji ima oko 650 albuma, od kojih je i jedan od najprodavanijih albuma na svetu Dire Straights – “Brothers in Arms”, kao i albume Jimmy Page & Robert Plant – “No Quarter”, Motorhead – “On Parole”, Black Sabbath – “Forbidden”, Tina Tarner – “Private Dancer” i mnoge druge.

Pesma „Reprogramiranje“ je posvećena svim generacijama koje su žrtvovane destrukcijom, nemaštinom, mediokritetima, lažima, iz svojih sopstvenih života i svima koji ostavili deo duše u vremenu koje nam je zaključalo osmehe i srca. Vreme je da uradimo nešto za sebe, svoju decu i svoju zemlju, jer možemo mnogo, mnogo bolje – poručuje autor Vladimir Milojković.

Najnovije vesti

Izdvajamo