-

NaslovnaVestiVesti iz regionaNovi singl grupe Gift – "Korak ispred"

Novi singl grupe Gift – „Korak ispred“

Gift
foto: Antal Szilárd

Grupa Gift je uspešno privela kraju letnju sezonu intenzivnih nastupa i promovisanja novog albuma „U senci grada“. Album je do sada predstavljen singlovima „Displej“, „Grad u senci“ i obradom klasika Josipe Lisac „Gdje Dunav ljubi nebo“. Sada su objavili novi singl – „Korak ispred“.

Poput poznate pesme benda Roxy Music, grupa Gift se u svom novom singlu pozabavila fatalnošću emotivnih naboja i strasti:

„U pesmi „Korak ispred“ se mogu prepoznati svi oni koji su u intenzivnoj ljubavnoj vezi. Ljubav je kao droga i nagriza sve pred sobom, nepredvidiva je, divlja, ali je bez ljubavi zaista teško živeti. Nedostatak komunikacije dovodi do nesporazuma, a pogrešne reči ostavljaju trag u odnosu, zbog čega se posle i kajemo. Prevelika očekivanja i greške u koracima su inspiracija za ovu pesmu,“ objasnio je frontmen Jovan Matić.

Grupa Gift važi za neprevaziđenu regionalnu cover senzaciju. U toj „ulozi“ bend neguje sofisticiraniji zvuk izvođača iz osamdesetih godina prošlog veka. Koncerti grupe Gift su jedinstveni i neponovljivi. Deo te energije bend je preneo na svoj novi album „U senci grada“.

Najnovije vesti

Izdvajamo