Novi singl Crvenog Kartona

Kruševački pank rok/ska sastav Crveni Karton objavio je singl pod nazivom „Malo parče raja“, koji najavljuje treći studijski album benda, Čitaj između redova.

Singl je objavljen 14. oktobra, koji se u Kruševcu obeležava kao Dan oslobođenja u Prvom i Drugom svetskom ratu. „Malo parče raja“ je snimano krajem juna 2017. Za miksovanje je bio zadužen stari sasradnik grupe, pijanista i gitarista Strahinja Živković. Autor spota je Marko Miladinović, a spot je sačinjen od fotografija sa jednogodišnje turneje Crvenog Kartona po Srbiji, Austriji, Sloveniji, Makedoniji, tokom koje je grupa održala 60 koncerata.

„Mislili smo veliko, sanjali snove, planirali, delovali i tako nanizali preko 60 koncerata za godinu dana. Upoznali smo mnoge ljude koji čuvaju rokenrol scenu u regionu, bore se svom snagom da ona opstane; rekonerol pionire, veterane, nove nade, volontere, one koji alernativu vole, poštuju i cene… Sklopili poznanstva, drugarstva i prijateljstva i okusili parče raja! Petočlana posada nastavlja da živi svoj san, da putuje, svira sa najboljima, druži se, upoznaje divne ljude i sa njima deli sve trenutke. Na ovom spotu je veći deo uspomena sa jednogodišnje turneje benda. ‘Malo parče raja’ govori o tome šta želimo da budemo, da radimo, i koga imamo i želimo da imamo u svom životu“, kažu o pesmi članovi grupe.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=d2sNFdMBcaw]

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde