-

Novi singl benda Zyrion, „Soul“

Zyrion

Zyrion je eksperimentalni stoner rock/metal sastav iz Kragujevca. S radom su počeli sredinom 2018. godine i od tad su imali dosta nastupa po celoj Srbiji. Najznačajniji su bili na Bunt Rok Festivalu gde su u finalu osvojili nagradu publike i nakon toga imali nastup na EXIT festivalu. Pored toga, u februaru i martu 2019. godine imali su mini-turneju humanitarnih svirki u saradnji sa organizacijama ”BudiHuman” i “FLEX Alumni Serbia” gde je sav prikupljen novac doniran porodicama kojima je pomoć potrebna.

Posle nekog vremena odlučili su se za snimanje našeg prvog singla “Soul” u saradnji sa Ivanom Petrovićem i Nikolom Vranjkovićem u studiu P3 u Bigz-u.  Pesma je dostupna na svim bolje snabdevenim streaming platformama ( Youtube, Spotify, Itunes, Deezer itd.) Nakon toga u decembru imaju zakazane nastupe u Beogradu, Nišu i Kragujevcu kao promociju svog prvog singla.

Za cilj smo sebi postavili da budemo bend koji u underground umetničkoj sceni u Srbiji želi da pokrene nešto drugačije i podigne mlade na noge, da osete i šire iste te emocije koje osete u našoj muzici.

Najnovije vesti

Izdvajamo