-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Novi lyrics video benda Red River Valley

Novi lyrics video benda Red River Valley

Red River ValleyNiški sastav Red River Valley objavio je danas lyrics video za pesmu “Eye“.

Ovim singlom bend najavljuje svoj drugi EP, koji će biti objavljen do kraja godine. U razgovoru sa Petrom Vuksanovićem saznajemo da bend već neko vreme izvodi novi materijal uživo, i da je došlo vreme da snime četiri nove pesme za koju će biti po jedan spot.

“Što se EYE pesme tiče, odlučili smo da sa njom konkurišemo za drugu po redu URBANISH kompilaciju, tako da je ona prva snimljena i objavljena od strane organizacije B.A.U.K. U suštini, ovo je jedina naša pozitivna pesma, koja govori o prvim naznakama napretka nakon teskog perioda. Pesmu smo snimali u niškom klubu Feedback u saradnji sa ljudima iz organizacije B.A.U.K. Ovo je inače prvi materijal na kome je radila nova postava benda, koju trenutno pored Ilije, Nevene i mene sada čine Luka Radulović (gitara), Petar Nonić (bas) i Uroš Jovanović (bubanj)”, rekao je petar.

Za snimanje pesme su paralelno bili zaduženi Jan Magdevski i Petar Vuksanović, dok kompletan miks i mastering potpisuju Jan Magdevski i Vladan Cvetković. Za sam spot bio je zaduzen Ivan Letić iz PH produkcije.