-

NaslovnaVestiVesti iz regionaNovi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

God Is An Astronaut Wrong fest Pančevo

Svjesni situacije i svih epidemioloških mjera zagrebački nastup irskih post rock velikana God Is An Astronaut je dobio novi datum. U želji za čim jačim pružanjem živog nastupa pred svojim fanovima ne preostaje ništa drugo nego se još malo strpiti.

Novi datum je srijeda, 25.5.2022., a mjesto radnje je i dalje klub Močvara.

Naravno, sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (entrio.hr ili na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko Entrio refund forme najkasnije do 01.05.2021.

Podsjetimo, rado viđeni gosti u ovim krajevima, God Is An Astronaut spremali su se za veliku obljetničku turneju albuma „All Is Violent, All Is Bright”.

Kako sami kažu: „Prije petnaest godina nepoznati bend iz Irske objavio je svoj drugi album „All is Violent, All is Bright“. Album je zarobio maštu svekolike mladeži i stekao bendu svjetski kult koji ga i danas prati. Naredne godine God Is An Astronaut prvi put će izvesti čitav album od početka do kraja. No, to nije sve.“

No, bend u vrijeme pandemije nije stao, dapače itekako je bio aktivan. Plod toga je i novi album „Ghost Tapes“. Sedam potpuno novih dionica koji će itekako upotpuniti prazninu dok se čeka povratak na klupske i festivalske pozornice diljem svijeta.

Album je došao u pravom trenutku kao svojevrsna obljetnica benda. Punih 20 godina!
God Is An Astronaut čine Torsten Kinsella na gitari i vokalu (piano, synths), Niels Kinsella na basu i Lloyd Hanney na bubnjevima.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 140,00kn je moguće kupiti u sustavu Entrio, on line ili na fizičkim mjestima prodaje. Na dan koncerta cijena iznosi 160,00kn.

Sonično putovanje u režiji God Is An Astronaut zakazano je za srijedu, 25.5. u klubu Močvara, a zajedničku organzaciju potpisuju zagrebački Subsonic events i riječki Distune promotion.

Najnovije vesti

Izdvajamo