-

NaslovnaVestiVesti iz regionaNovi festival u julu - Rock In Niš

Novi festival u julu – Rock In Niš

„Ride To Rock Serbia“ i „Revolution Now“ (uz podršku brenda „Niško“) organizuju Rock In Niš, trodnevni besplatan festival na otvorenom, u blizini bazena Vrežina, od 14. do 16. jula.

Kao ciljnu grupu organizatori navode bendove sa juga Srbije, ali i iz zemalja okruženja, poput Bugarske, Rumunije i Makedonije. Posebna pažnja biće posvećena demo bendovima u takmičarskom programu, koji će trajati sva tri dana, od 13 do 18 časova.

Svi bendovi koji žele da učestvuju potrebno je da do 1. jula dostave biografiju i linkove na alran.srl@gmail.com. Četiri prvoplasirana benda imaće priliku da nastupaju na koncertima i događajima širom Evrope koje organizuje Ride To Rock Serbia.

Za sada su potvrđeni nastupi bendova: Opposite Way (Niš, Srbija), Brat (Užice, Srbija), N.P.T. E. (Srbija), Blondie Widow (Hrvatska), The Highlanders (Uzice, Srbija), Plutonia (Srbija), Dok7 (Niš, Srbija), Miguel Montalban (UK – Čile), Steel Temple (Makedonija), Revolution (Niš, Srbija), Motorcharge (Srbija), Cardinal Point (Vranje, Srbija).
Spisak svih učesnika biće poznat uskoro.