-

„Novi Berlin“ novi singl čuvenog sastava Paraf

Paraf Dom omladine Beograda

Čuveni riječki post pank bend Paraf predstavio je spot za sing „Novi Berlin“, skoro dve godine nakon singla „Bez lica“. U narednom periodu bend najavljuje da će osnovna četvoročlana postava odsvirati poneki nastup, dok će osmočlani tim ući u studio i snimiti novi singl. Povodom 40 godina od izdanja albuma „Izleti“, planirano je reizdanje.

„Novi Berlin razotkriva novi Paraf, potpuno u dodiru sa savremenim muzičkim dostignućima, zadržavajujući autohtonost ne samo od drugih, nego i od sebe samih, kao što su to radili tokom cele karijere. Od intenzivnog i razornog definisanja raznih scena tokom osamdesetih, preko hiatusa dugog više od tri decenije, do novodobnih muzičkih promišljanja, bogatih diskografskih reizdanja i spektakularnih koncerata, Paraf i dalje iskazuje svoju dominaciju na regionalnom umetničkom Panetonu“, navodi se u saopštenju izdavača, Dallas Records.

Novi spot Parafa delo je režisera Denija Šesnića, grafički ga je uobličio likovni umjetnik Damir Šegota, a korišćene su i fotografije Nikole Petkovića.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo