-

Novi bend Short Reports objavio live video

Short Reports NIkolet Feher Nemanja Velimirović

Short Reports je novi indie-rock duo iz Novog Sada koji su oformili Nikolet Feher i Nemanja Velimirović. Oni su upravo objavili još jedan u nizu live videa autorskog materijala, ovaj put za pesmu „Lie„.

U proteklih godinu dana su snimili prvi album i prvi spot, kao i kompletan koncert s početka novembra 2020. S obzirom na to da su koncerti na pauzi, Short Reports su odlučili da svake nedelje podele sa svetom po jedan singl sa pomenutog koncerta. U 2021. bend namerava da izda svoj prvi album i da objavi prvi muzički video za pesmu „Connection“.

Samim tim što u međuvremenu nastaju nove pesme, ovim live spotovima želimo da upoznamo potencijalni auditorijum sa svojim dosadašnjim radom. Kao i svi, nadamo se da će uskoro kroz koncerte biti moguće na pravi način prezentovati naše kratke priče.

Nikolet je student na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Uporedo sa tim što se bavi vizuelnom umetnošću, u svet muzike je ušla spontano izabravši bubanj kao svoj instrument, na kojem, na karakterističan i slobodan način realizuje „muzičke slike“. Nemanja je muzički aktivan u poslednjih dvadeset godina, od kojih poslednjih 5 godina svira u Beogradskom bendu E-Play. U alternativnoj sceni, prošavši kroz mnoge bendove (Kofein, Mimic, One Big Hell…) formirao je svoj muzički izraz koji je sad uz ritmove koje kreira Nikolet, dobio svoj novi oblik.

Najnovije vesti

Izdvajamo