Novi album Totalnih Klošara za besplatan download

totalniklosari

Čuveni pank bend „Totalni klošari“ posle decenijske diskografske pauze vraća se albumom „U čemu je problem Gospodo?“.  Album se može besplatno preuzeti sa sajta etikete.

Disk je dostupan i u fizičkom formatu kao autorsko izdanje Klošara i može se poručiti preko e-mail adrese: ucemujeproblemgospodo@gmail.com

13 novih pesama i dve nove adaptacije pesama  „Čuj!“ i „P.F. je kriv za sve“ čine jedan brz i energičan pank disk. Produkciju albuma potpisuje Nenad Pejčić (Novembar, Protektori). U snimanju diska učestvovali su pored članova benda još Goran Kostić Kosta (Novembar) , Dejan Najdanović Najda (Smak, Generacija 5), Marijan Cvetanović i Jovan Blagojević (Proces), kao i Nikola Stanojević Dabar (Greenfingers/Kontras’) i Nemanja.

„Ovo je u suštini jedan kompaktan i tvrd album, obojen ljudskošću, sa dosta ličnih doživljaja i viđenja određenih pojava, ali i beskompromisnošcu koja treba da bude odlika svih bendova u ovom žanru. Muzički vrlo dobar, tekstualno odličan“, piše Milan Stevanović  u recenziji za Balkanrock.com

Totalni Klošari su formirani 90-ih godina, a iza sebe imaju tri izdanja: “Stanje smrznutog čoveka”, “Kakva radost od nasLOVA” i aktuelno “U čemu je problem gospodo?”.

Ovo je, inace, prava Nišlijska grupa ljutih i punih energije pojedinaca, zadojenih lokal patriotizmu, kojima se, nažalost, ovaj grad ničim ne odužuje, no njima je do toga svakako ponajmanje stalo. Svoju životnu filozofiju najbolje ispoljavaju kroz muziku OI!- punk-ska usmerenja, koju najbolje izvode na živim nastupima, po klubovima i „rupama“ širom Srbije. Trenutno jedna od najboljih niških grupa.

Balkanrock records je internet izdavačka kuća pokrenuta u Nišu 15. Marta 2013. godine od strane udruženja građana „Balkanrock“. Sva izdanja ne etiketi su besplatna za preuzimanje, a do sada su objavljena izdanja bendova Stereolimit, Ego, kao i kompilacija „Sound of Struggle“.