fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Novi album Totalnih Klošara za besplatan download

Novi album Totalnih Klošara za besplatan download

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

totalniklosari

Čuveni pank bend „Totalni klošari“ posle decenijske diskografske pauze vraća se albumom „U čemu je problem Gospodo?“.  Album se može besplatno preuzeti sa sajta etikete.

Disk je dostupan i u fizičkom formatu kao autorsko izdanje Klošara i može se poručiti preko e-mail adrese: ucemujeproblemgospodo@gmail.com

13 novih pesama i dve nove adaptacije pesama  „Čuj!“ i „P.F. je kriv za sve“ čine jedan brz i energičan pank disk. Produkciju albuma potpisuje Nenad Pejčić (Novembar, Protektori). U snimanju diska učestvovali su pored članova benda još Goran Kostić Kosta (Novembar) , Dejan Najdanović Najda (Smak, Generacija 5), Marijan Cvetanović i Jovan Blagojević (Proces), kao i Nikola Stanojević Dabar (Greenfingers/Kontras’) i Nemanja.

„Ovo je u suštini jedan kompaktan i tvrd album, obojen ljudskošću, sa dosta ličnih doživljaja i viđenja određenih pojava, ali i beskompromisnošcu koja treba da bude odlika svih bendova u ovom žanru. Muzički vrlo dobar, tekstualno odličan“, piše Milan Stevanović  u recenziji za Balkanrock.com

Totalni Klošari su formirani 90-ih godina, a iza sebe imaju tri izdanja: “Stanje smrznutog čoveka”, “Kakva radost od nasLOVA” i aktuelno “U čemu je problem gospodo?”.

Ovo je, inace, prava Nišlijska grupa ljutih i punih energije pojedinaca, zadojenih lokal patriotizmu, kojima se, nažalost, ovaj grad ničim ne odužuje, no njima je do toga svakako ponajmanje stalo. Svoju životnu filozofiju najbolje ispoljavaju kroz muziku OI!- punk-ska usmerenja, koju najbolje izvode na živim nastupima, po klubovima i „rupama“ širom Srbije. Trenutno jedna od najboljih niških grupa.

Balkanrock records je internet izdavačka kuća pokrenuta u Nišu 15. Marta 2013. godine od strane udruženja građana „Balkanrock“. Sva izdanja ne etiketi su besplatna za preuzimanje, a do sada su objavljena izdanja bendova Stereolimit, Ego, kao i kompilacija „Sound of Struggle“.